top of page

2023 VIP Registration $250 Group

Public·459 members

késő esti gondolatok online kikapcsolódás közben

Sziasztok! Ti mostanában hogyan döntitek el, mivel töltötök el egy nyugodt estét online? Én azt vettem észre, hogy egyre kevésbé vonzanak a túl összetett, túl intenzív dolgok. Inkább olyan felületeket keresek, ahol minden egyszerűen működik, és nem kell sokat gondolkodni azon, mi merre van. Néha csak szeretnék egy kis csendes, vizuálisan kellemes élményt, ami segít lelassulni egy hosszú nap után. Nálatok mi számít a legjobban: a hangulat, az egyszerűség vagy az, hogy mennyire változatos az egész?

10 Views

Én teljesen hasonlóan látom most már. Régebben jobban érdekelt a gyorsabb, pörgősebb élmény, de mostanra inkább a nyugodt, letisztult megoldások lettek fontosak. Érdekes volt olvasni különböző

kapcsán, mert tényleg látszik, mennyire eltérően gondolkodnak az emberek: van, aki az élénk vizuális élményt szereti, más inkább a kényelmet és az egyszerűséget. Én inkább az utóbbira szavazok. Este például sokszor csak háttérzenét hallgatok, és közben olyan felületeket nézek, ahol nem kell kapkodni vagy folyamatosan figyelni.

© 2021 by Bishop Brandon A. Jacobs Sr. & Pastor Vivian Jacobs, and affiliated partners. 

bottom of page